27 Mart 2010 Cumartesi

ÇİRİŞ





Geçen hafta ilk defa çiriş otu aldım .karlar eridikten sonra dağlarda yetişen bir ot çiriş ve çok da faydalı imiş. ıspanakla ne yapılıyorsa çirişle de aynı yemekler yapılabiliyor. ben soğan ve yumurtayla kvurmasını yaptım.Çocuklar da severek yediler.çiğken hiç de güzel kokmuyor bu yüzden atmayı bile düşündüm ama piştikten sonra kokudan eser kalmadı

2 yorum:

  1. bende ıspanak yemeği gibi pişiriyorum çok faydalıymış çok çabuk pişiyor ama haşladıktan sonramı yumurtalı pişirsiniz acaba
    lezzetine diyecek söz yok

    YanıtlaSil
  2. sevim hanım ben yumurtayı katmadan önce azcık su ekleyip birkaç dakika pişirip öyle kırdım yumurtaları :)

    YanıtlaSil